Fotograaf inhuren

Wil je een professionele fotograaf inhuren? Afhankelijk van jouw wensen, project en doel is het inhuren van een goede fotograaf online best wat uitzoek werk. Je moet rekening houden met de beschikbaarheid, kosten, stijl en bijvoorbeeld reisafstand. Ook een goede klik met een fotograaf is belangrijk. Daarom hebben wij fotografen.nl ontwikkeld. Hier kun je eenvoudig fotografen met elkaar vergelijken, zoeken op belangrijke kenmerken of direct een opdracht uitzetten.

Opdracht plaatsen

Professionele fotograaf vinden

Waar ben je naar opzoek? Een fotograaf voor een mooie eenmalige fotoshoot? Goede productfoto’s voor je webwinkel? Eigen foto’s en content om jouw product of dienst te promoten op social media? Of een fotograaf voor het vastleggen van een belangrijk moment in jouw leven? Wij maken het vinden en inhuren van een ervaren fotograaf makkelijk en leuk!

Alle fotografen

Portfolio's bekijken


Diensten

Op fotografen.nl vind je makkelijk en snel de beste fotograaf bij jou in de buurt. Waar ben je naar opzoek?

Wat kost een fotograaf inhuren?

90% van de fotografen in Nederland werkt als freelance fotograaf. Veel fotografen hebben naast het fotograferen ook nog een parttime baan. Afhankelijk van waar je naar opzoek bent kost het inhuren van een goede fotograaf in Nederland tussen de €75 tot €150 per uur. Maar alleen op uurtarief vergelijken is lastig omdat je bijvoorbeeld wilt weten of dit inclusief nabewerken is? Of worden hier losse uren voor gerekened? Brengt de fotograaf wel of geen reistijd in rekening? Hoeveel bestanden krijg je digitaal? Hebben jullie een fotostudio nodig of niet?

Fotograaf inhuren op korte termijn?


Op ons platform kun je straks eerlijk op tarief een goede vergelijking maken

Momenteel werken we hard aan een goede tool om eerlijk op tarief en kosten te vergelijken. Maar heel eerlijk, echt goede foto’s zijn goud waard. Of het nu gaat om goede branded content voor je merk of het vastleggen van jullie trouwdag. Investeren in een goede fotograaf is iets waar je zeker geen spijt van krijgt.

Wat veel opdrachtgevers fijn vinden is dat er een vast bedrag wordt afgesproken per dagdeel fotograferen. Dit is dan bijvoorbeeld een vast bedrag tussen de €400 – €800 euro inclusief alle extra’s, afhankelijk van de dienst.

Fotograaf inhuren?

Zet je vraag in onze Facebook community

Makkelijk de juiste fotograaf vinden

Heb je nog niet de juiste fotograaf kunnen vinden? Plaats dan eenvoudig een opdracht op het prikbord zodat fotografen zelf op jouw vraag kunnen reageren. Heb je hier hulp bij nodig om jouw opdracht goed te omschrijven? Wij denken met je mee!

Hulp nodig?