Hé opdrachtgever

Opzoek naar een goede fotograaf voor jouw project?

Je vind hier als opdrachtgever een landelijk netwerk van professionele fotografen, waarvan de kwaliteit continue getoetst wordt. Of het nu gaat om bruids-, portret-, school-, reclame-, model-, product of bedrijfsfotografie. Je vind hier gemakkelijk een ervaren en professionele fotograaf die aansluit bij jouw exacte wensen en eisen.

Fotograaf zoeken

In 3 stappen:

1 | Plaats je opdracht

Gratis en eenvoudig een opdracht plaatsen.

2 | Fotografen reageren

De fotografen die het beste matchen met jouw opdracht kunnen reageren.

3 | Vergelijk en kies

Maak je keuze op basis van porfolio, ervaring, beschikbaarheid en locatie.

Vind een goede fotograaf

Voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan en echt goede foto’s wilt laten maken door het inhuren van een professionele fotograaf met de juiste ervaring en expertise voor jouw fotografie opdracht.

Opdracht plaatsen

Type opdracht?

Iedere opdracht is anders en elke soort fotografie vraagt om een andere expertise en aanpak van de fotograaf. Wil jij eenvoudig en snel een fotograaf vinden die past bij jouw wensen en eisen en ook beschikbaar is?

Portfolio bekijken van ervaren fotografen


Over tarieven

Momenteel is het nog niet mogelijk op ons platform om op tarief te vergelijken en zoeken. Rondkomen als fotograaf van fotografie alleen is voor veel fotografen steeds moeilijker. Er is veel concurrentie en online databanken met stockfoto’s maken het er niet beter op. Daarom hebben wij ervoor gekozen om puur een match te maken tussen opdrachtgever en fotograaf op stijl, ervaring, afstand en beschikbaarheid.

Plaats jouw opdracht

Zet eenvoudig jouw zoekcriteria uit en krijg direct suggesties van geschikte fotografen die matchen met jouw wensen en eisen. Bekijk portfolio's, lees ervaringen van anderen en leg makkelijk contact met de fotograaf. Advies of ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een fotograaf voor jouw opdracht.

Opdracht plaatsen