Ben je op zoek naar een fotograaf in de buurt?

Op zoek naar een goede fotograaf voor jouw project? Je vind hier als opdrachtgever een landelijk netwerk van professionele en ervaren freelance fotografen. De kwaliteit van de aangesloten fotografen wordt ieder jaar getoetst. Of het nu gaat om bruids-, portret-, school-, reclame-, model-, product of bedrijfsfotografie. Je vind hier ervaren en professionele fotografen die aansluiten bij jouw exacte wensen en eisen.

Fotograaf zoeken

In 3 stappen:

1 | Plaats je opdracht

Gratis en eenvoudig een opdracht plaatsen.

2 | Fotografen reageren

De fotografen die het beste matchen met jouw opdracht kunnen reageren.

3 | Vergelijk en kies

Maak je keuze op basis van porfolio, ervaring, beschikbaarheid en locatie.

Vind een professionele fotograaf

Voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan en echt goede foto’s wilt laten maken. Plaats jouw opdracht. Door het inhuren van een professionele fotograaf met de juiste ervaring en expertise, wordt jouw fotografie opdracht niet alleen een succes maar ook erg leuk.

Opdracht plaatsen

Type opdracht?

Elke opdracht is anders en elke soort fotografie vraagt om een andere expertise en aanpak van de fotograaf. Zoek je een fotograaf die aan jouw eisen voldoet en beschikbaar is in jouw omgeving?

Portfolio bekijken van ervaren fotografen


Over tarieven

Momenteel is het nog niet mogelijk op ons platform om op tarief te vergelijken en zoeken. Rondkomen als fotograaf van fotografie alleen is voor veel fotografen steeds moeilijker. Er is veel concurrentie en online databanken met stockfoto’s maken het er niet beter op. Daarom hebben wij ervoor gekozen om puur een match te maken tussen opdrachtgever en fotograaf op stijl, ervaring, afstand en beschikbaarheid.

Plaats jouw opdracht

Zet eenvoudig jouw zoekcriteria uit en krijg direct suggesties van geschikte fotografen die matchen met jouw wensen en eisen. Bekijk portfolio's, lees ervaringen van anderen en leg makkelijk contact met de fotograaf. Advies of ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een fotograaf voor jouw opdracht.

Opdracht plaatsen