Professionele modelfotografie

Zoek jij naar een goede fotograaf voor het maken van mooie en creatieve foto’s voor jouw portfolio als model? Professionele modelfotografen hebben het juiste gereedschap, weten de juiste locaties en de juiste technieken om te gebruiken zodat jij als model zo mooi mogelijk op de foto komt. Modelfotografen hebben de kennis, ervaring en creativiteit om de perfecte model fotoshoot te houden. Zoals elk fotomodel uniek is zo is ook de stijl en aanpak van iedere fotograaf anders. Op ons platform vergelijk je eenvoudig fotografen en leg je contact met de juiste fotograaf die qua stijl en portfolio past bij jou als fotomodel.

Modellen fotoshoot

Een modellen fotoshoot begint meestal met een bespreking tussen de fotograaf en jou als fotomodel. Hierin worden de wensen en ideeën van beide partijen besproken en wordt er gekeken naar de locatie, kleding, make-up en accessoires. Vervolgens wordt de shoot gepland en op de dag zelf wordt er vaak nog wat tijd genomen voor haar en make-up.

Plaats jouw opdracht

Zet eenvoudig jouw zoekcriteria uit en krijg direct suggesties van geschikte fotografen die matchen met jouw wensen en eisen. Bekijk portfolio's, lees ervaringen van anderen en leg makkelijk contact met de fotograaf. Advies of ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een fotograaf voor jouw opdracht.

Opdracht plaatsen