Fotograaf in Gorinchem

L’appel du voyageur

Sinds ik op mijn 11de een cameraatje kreeg, heb ik duizenden foto's gemaakt. Maar na jaren heb ik geleerd om op een andere manier te kijken.

Contact opnemen met
Heather Poppeliers

Neem contact op met Heather als je een vraag hebt over L’appel du voyageur.
Contact

Portfolio bekijken

Recente cases en projecten van deze fotograaf bekijken?
Ga naar website

L’appel du voyageur

10-15 jaar ervaring

Freelance fotograaf in Gorinchem

L’appel du Voyageur = de roep van de reiziger

De naam belichaamt mijn reislustige geest. Daarnaast gaat het ook om het delen van verhalen. Ik had vroeger een zachte stem en het is nooit mijn ding geweest om mijn dingen de wereld in te schreeuwen. Al krijg ik door de jaren heen steeds vaker de kriebel om mijn stem te verheffen. ‘De roep van de reiziger’ is degene die van zich laat horen, iets kenbaar maakt, mensen met zaken confronteert.

Onze Schepper is briljant en ik wil graag genieten van de schoonheid die God heeft gemaakt en nog steeds creëert. In Nederland hebben we de meest geweldige zonsondergangen met de meest diepe levendige kleuren. Fotografie is een van de manieren waardoor ik deze schoonheid kan vastleggen.

Voor de rest is in de fotografie is portretfotografie mijn favoriete genre. Ik houd er van om samen met een model een verhaal te vertellen doormiddel van pixels, licht, ruimte en kleuren.

Adres
Leidekkerstraat 7
4204 RA Gorinchem


Neem contact op met Heather als je een vraag hebt over L’appel du voyageur.
Contact

Beoordeling geven
Deel jouw ervaring met deze fotograaf. Schrijf een review

Ook een profiel als fotograaf?

Wil je als professionele fotograaf in Nederland gematcht worden met leuke opdrachten die helemaal passen en aansluiten bij jouw ervaring, stijl en werk? Kom in contact met leuke opdrachtgevers die opzoek zijn naar jouw diensten.

Aanmelden als fotograaf