Een fotograaf kiezen

Wanneer je opzoek bent naar een fotograaf voor een fotoshoot, vergelijken veel mensen verschillende fotografen via Google. Maar via Google op prijsvergelijken is niet een goede manier om de juiste fotograaf voor jouw opdracht te vinden. Wij maken het opdrachtgevers gemakkelijk om een fotograaf te kiezen op basis van een overzichtelijke profielpagina. Kies een fotograaf via Fotografen.nl die past bij jouw opdracht en beschikbaar is.

1. Reputatie

Bekijk en lees recensies van andere opdrachtgevers over het samenwerken met de fotograaf. Weet je het niet zeker? Vraag dan de fotograaf om een vrijblijvende online kennismaking.

2. Opleiding en certificaten

Bekijk overzichtelijk alle opleidingen en certificaten die de fotograaf heeft gevolgd. Hierdoor krijg je een beter beeld om jouw keuze te maken.

3. Portfolio

Op de profielpagina van de fotograaf krijg je direct een beeld van het meeste recente werk en de fotografie stijl van de fotograaf.

4. Beschikbaarheid

Fotografen kunnen op ons platform via een eigen inlog eenvoudig hun profiel up-to-date houden. Ook de beschikbaarheid wordt door de fotograaf aangegeven. Zo weet je als opdrachtgever precies waar je aan toe bent wanneer je een fotograaf hebt gekozen.

5. Prijs & tarief

Momenteel kunnen fotografen op ons platform nog niet worden vergeleken op prijs. Veel fotografen hebben op hun eigen website wel de tarieven vermeld staan. Maar om de beste fotograaf te kiezen voor jouw opdracht is een hogere of lagere prijs vaak niet doorslaggevend.